Domov > Novice >

V podjetju TIK d.o.o. nagrajeni s platinasto bonitetno odličnostjo

28. September 2021

Podjetje TIK d.o.o. se je zaradi odličnega poslovnega poslovanja pred nedavnim pridružilo skupini najbolj prestižnih podjetij v Sloveniji. Pridobilo je Bisnode Platinasto bonitetno odličnost AAA, ki ga mednarodna analitična hiša Dun&Bradstreet podeljuje na mednarodni ravni. S pridobitvijo omenjenega certifikata se je podjetje TIK d.o.o. znašla v družbi poslovno najuspešnejših in zanesljivejših podjetij v najboljši plačilni kondiciji, kjer je sicer zgolj 3,7% slovenskih podjetij.Pridobijo jo podjetja, ki imajo najvišjo bonitetno odličnost.

Skrb za transparentno in zgledno poslovanje, zadovoljstvo vseh vpletenih v delovni proces ter doseganje izjemnih poslovnih rezultatov so osnovni kriteriji za pridobitev omenjenega certifikata.

Kot je povedala direktorica Petra Borovinšek: “Naši rezultati so plod večletnega zavzetega dela celotne ekipe. Zavedamo se, da je samo najboljše opravljeno delo dovolj dobro, zato imamo res visoke standarde in pričakovanja. Naši cilji so nenehni razvoj zaposlenih, skrb za kupce in biti eden izmed najboljši proizvajalcev medicinskih izdelkov za enkratno uporabo v Evropi, dobri poslovni rezultati pa pridejo kot posledica. Pridobitev certifikata pomeni, da so zunanji strokovnjaki naše delo objektivno ocenili kot odlično in to je potrditev določenih dobrih odločitev v preteklosti.

Priznanje je le potrdilo, da je naše sodelovanje z našimi poslovnimi partnerji kvalitetno, v prihodnje pa nas prejeto priznanje zavezuje k nadaljevanju trenutnega načina dela.”

 

V podjetju TIK d.o.o. nagrajeni s platinasto bonitetno odličnostjo