Domov > Novice >

Podelitev certifikata Družbeno odgovoren delodajalec

19. May 2022

V ponedeljek, 16.5.2022, je na Ljubljanskem gradu potekala slavnostna podelitev certifikatov Družbeno odgovoren delodajalec. Med ponosnimi prejemniki Pristopnega certifikata Družbeno odgovoren delodajalec je tudi TIK. Certifikat je na prireditvi prevzela naša direktorica Petra Borovinšek.

Pridobitev certifikata nam pomeni priznanje za dosedanje delo in vzpodbudo ter motivacijo za izvedbo vseh načrtovanih aktivnosti v prihodnje, s ciljem biti še boljši, delovati kot družbeno odgovoren delodajalec na vseh področjih svojega delovanja.

Osredotočili smo se na področje medgeneracijskega sodelovanja, saj se zavedamo, da se bo v prihodnjih nekaj letih z upokojitvijo starejših zaposlenih in prihodom novih sodelavcev struktura zaposlenih spremenila. S prihodom novih mladih sodelavcev bomo pred velikim izzivom sodelovanja med generacijami. Starejši zaposleni imajo neprecenljive izkušnje in znanje pridobljeno z delom, mladi so oboroženi z novimi znanji, obsežnimi digitalnimi veščinami. Uspešno vodenje, mentorstvo, prenosi znanj in prepletanje njihovih različnih znanj bodo velika preizkušnja za vse, pa tudi priložnost. Ustvariti želimo možnosti za delo in razvoj prav vseh generacij v podjetju.

Zavedamo se, da zaposleni, njihovo dobro počutje in njihova zavzetost za delo ustvarjajo dobre rezultate in omogočajo razvoj podjetja.

 

V ponedeljek, 16.5.2022, je na Ljubljanskem gradu potekala slavnostna podelitev certifikatov Družbeno odgovoren delodajalec. Med ponosnimi prejemniki Pristopnega…